Hypotheken

U kent de verhalen wel; “Mijn hypotheek kon honderden euro’s goedkoper!” “Ik betaal bijna niets aan mijn hypotheek”, enz. Mooie verhalen, vaak te mooi om waar te zijn. Maar is goedkoper altijd wel beter? En wordt er rekening mee gehouden welke belastingregels er gelden? En past dit wel bij u en uw situatie? Kortom, is dit ook goed voor u?
Een hypotheek gaat vaak over honderdduizenden euro’s en een verplichting voor lange tijd. Daar wilt u toch goed over geadviseerd worden en bij ontzorgd worden? Laat uw hypotheek daarom door één van onze deskundige adviseurs bekijken en laat u gratis en vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Daarbij komt u op de eerste plaats, niet de mooie verhalen…

Hypotheekvormen

Hypotheken zijn er in verschillende vormen die ook nog eens met elkaar kunnen worden gecombineerd. Daarom is er altijd een hypotheek die bij u past. Bekijk de verschillende hypotheekvormen en hun specifieke kenmerken.

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies. Wij adviseren u niet alleen, maar ons kantoor begeleidt de gehele hypotheekaanvraag van begin tot het eind.